måndag 3 september 2018

Måndag 3/9

Förra veckan fortsatte vi att titta på några fler kompisfilmer, vi pratade om hur vi vill att en bra kompis ska vara och vi gjorde även en bilduppgift till det, som så småningom kommer att finnas i vår hall:-)

Vi började med vår utedag förra veckan och då var vi på ängen precis utanför skolgården, imorgon går vi till ängen utmed Klastorpsvägen som vi brukar kalla "Eneängen".

Idag har vi arbetat med bokstaven Mm. Många ord på M kom vi på.
Vi har också pratat om vad vi gjort i helgen, en bra övning på att våga prata inför en liten grupp och lyssna när någon annan pratar.

Nu på onsdag ska vi fotograferas - endast gruppfoto. Men med den nya GDPR lagen måste ni vårdnadshavare samtycka till skolfotografering, därför kommer alla i morgon tisdag få hem em lapp för godkännande.

Denna veckan är den "Barnfestival" i hela kommunen. Festivalen bygger på Barnkonventionen och skolan kommer ha lite olika jippon under torsdag och fredag.
Vill ni göra något kul med hela familjen så kan ni läsa mer om festivalens olika aktiviteter på varberg.se/barnfestival eller på skolans hemsida.

Hälsningar Carolina, Johanna, Kicki, Anette och Marie

Tisdag 4/9 - måndag 10/9

Tisdag: Utedag; frukt och vatten
Onsdag: FOTOGRAFERING. Bibliotek - ta med utlästa böcker
Torsdag: Barnfestival
Fredag: Barnfestival. Ingen idrott
Måndag: Veckans bokstav



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar