Följ via epost.

fredag 2 juni 2017

Vecka 23

·    I måndags besökte vi Lindbergs förskola och läste/berättade vår saga: Sagan om prinsen och prinsessan. Det va lite nervöst men gick såklart jättebra och det var mycket uppskattat av förskolebarnen. Vi har också avslutat vårt tema om miljö och återvinning. Eleverna har byggt prototyper av återvinningsmaterial och redovisat vad modellen är för något samt svarat på frågor om sitt arbete.
    Nu avslutar vi terminen med temat För hundra är sedan. En del i det är utflykten till Klasa Hembygdsgård. Träna gärna på avslutningssången hemma: https://youtu.be/5tionAgdSEk
    Mån:Lovdag. Fritids öppet
    Tis:Nationaldagen. Skola/fritids stängt.

    Ons: Vi till Klasa Hembygdsgård tillsammans med faddrarna i åk 5. Vi får korv och bröd från köket men barnen behöver ta med sig fika och dricka utöver korven. Kläder efter väder och bra skor. Vi kommer bla. att titta på föremål från förr i tiden.

·      Fre: Detär nalle/gosedjursfest för både röda och gröna F-barn. Barnen får gärna ta med sig ett gosedjur/en nalle. Idrott!kläder, skor och handduk! Vi går till biblioteket ta med böckerna. Vi lånar inga nya.

Trevlig helg!
Mvh Carolina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar