måndag 12 juni 2017

Vecka 24

·       Tyvärr fick vi ställa utflykten till Klassa i onsdags. Vädergudarna var inte riktigt på vår sida. Istället hade eleverna en mysig förmiddag med sina faddrar här på skolan med korv och bröd på skolgården. 
    Den här veckan ägnas åt att göra klart och skicka hem arbeten, teckningar, kläder och annat. Skicka därför med eleverna minst två plastpåsar att ta med grejer i.
    Jag vill också passa på att tacka alla elever och föräldrar  för detta läsåret. Det är ett härligt gäng som jag med blandade känslor nu skickar vidare till åk 1 på Lindbergs och Trönninge skolor. Jag kommer sakna dem. Hoppas alla får ett riktigt härligt sommarlov!     
    Mvh Carolina

    Ons den 14 juni går vi till kyrkan och tränar inför skolavslutningen. Ingen utedag.
           Fre. den 16 juni är det skolavslutning för F-6 B kl:12:30 i kyrkan. Vi träffas kl:11:45 i klassrummet. Vi avslutar terminen i kyrkan. Behöver barnet fritids innan eller efter lägger ni in det så snart som möjligt på Tempus. Ska ni ha fritids efteråt så får ni själva gå upp med barnen till skolan. Har ni inte möjlighet att vara med på skolavslutning, meddela klassläraren så följer vi dem till fritids.

                                                                                             


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar